Lien Baun Danielsen har tidligere været vært på Go' morgen Danmark på TV 2. Foto: Erik Refner/Ritzau Scanpix

Line Baun raser: 'Helt ærligt skat!'

17. jun, 20:23
Bloggeren og virksomhedsejeren Line Baun Danielsen har et noget anstrengt forhold til Skattestyrelsen, som ikke er blevet bedre efter en uheldig oplevelse for nyligt.

Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen har se seneste år haft sit eget kommunikationsbureau LBD Kommunikation. Hun får altid et lille sug i maven, når der ligger et brev fra Skattestyrelsen i mailboksen. Men den 58-årige virksomhedsejer og blogger fik ikke blot et sug i maven, men også forhøjet blodtryk, da det var en telefonsvarerbesked fra Mette fra Skattestyrelsen, der for nyligt tikkede ind på mobiltelefonen.

LÆS OGSÅ: Ibi og Simon Makienok sælger luksuslejlighed: Se den her

Det skriver hun om på sin blog:

 - Jeg ringede straks tilbage til nummeret, som ikke var Mettes, men hovednummeret til Skattestyrelsen. Efter lidt kø kom jeg i kontakt med en Susanne. Det lader nemlig til at INGEN i Skattestyrelsen er udstyret med efternavne, når man taler med dem. Susanne kunne ikke se, at Mette havde ringet.

Da Line Baun Danielsen ikke blev klogere af telefonsamtalen med Susanne, ringede hun til Gældsstyrelsen, der heller ikke var sikker på, hvad opkaldet drejede sig om.

Men Karl fra Gældsstyrelsen mente, at det kunne dreje sig om en regning på 8000 kroner for en affaldsordning, som Line Baun Danielsen betalte tilbage i 2019. Men da Gældsstyrelsen har haft problemer med sit it-system, er pengene ikke registreret hos dem endnu.

LÆS OGSÅ: Line Baun: Derfor har folk over 50 svært ved at komme i arbejde

Alt i alt brugte Line Baun Danielsen fire en halv time på at sidde i telefonkø og tale med Skattestyrelsen. Og det er nok derfor, hun slutter sit indlæg med ordene 'helt ærligt skat!'