'INGEN skal bestemme, om jeg må have højt hår, klæde mig i ungdommeligt tøj og sneakers eller noget som helst andet,' skriver Line Baun Danielsen på sin blog. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Line Baun: Drop misundelse og jantelov

8. jun 2020, 18:22
Drop janteloven, lyder opfordringen fra Line Baun Danielsen.

'Hvorfor har vi så tralt med hinanden?'

Sådan spørger Line Baun Danielsen i et indlæg på sin blog.

LÆS OGSÅ: DR overrasker: Laver ny version af populært program

Den tidligere tv-vært oplevede for nyligt, at folk på Instagram kommenterede på hendes udseende og de træningsbilleder, den 58-årige blogger deler med sine følgere.

Blandt andet en ældre herre kommenterede den tidligere tv-værts 'aldersangst', som han kaldte den. Line Baun Danielsen afviser dog, at hun lider af panik omkring sin alder og understreger, at hun startede sin blog for at vise, at der er et liv, efter man er fyldt 50 år.

'INGEN skal bestemme, om jeg må have højt hår, klæde mig i ungdommeligt tøj og sneakers eller noget som helst andet. Jeg er MIG, sådan som jeg ønsker at være MIG. Jeg ønsker ikke at ligge under for andres fordomme eller ideer om, hvad man må eller ikke må, og slet ikke hvordan man må se ud som kvinde over de 50,' skriver hun blandt andet.

Hun opfordrer samtidig til, at man dropper misundelse og jantelov og tier stille, hvis man ikke har noget godt at sige om andre.

LÆS OGSÅ: Stort bakterieudbrud på Bornholm: Smitte kan stamme fra mælk