'Jeg har været 30 år i mediebranchen, men jeg lærer det aldrig! At blive misforstået og udsat for nedladende kritik, som føles urimelig eller forkert,' skriver Line Baun Danielsen på sin blog. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Line Baun chokeret: 'Hvor meget skal man finde sig i?'

8. maj, 10:18
Den tidligere tv-vært oplever ofte at blive kritiserer, når hun ytrer sig på sin blog.

'Hvor meget skal man finde sig i?'

Sådan spørger Line Baun Danielsen i et indlæg på sin blog.

LÆS OGSÅ: Milliardærfrue forsvundet: Nu er endnu en mand anholdt

Den tidligere tv-vært beskriver i indlægget, hvordan hun til stadighed kan blive overrasket over den den nedladende tone, som folk bruger til at kritisere hende og hinanden.

'Jeg har været 30 år i mediebranchen, men jeg lærer det aldrig! At blive misforstået og udsat for nedladende kritik, som føles urimelig eller forkert,' skriver den 58-årige Line Baun Danielsen og fortæller, at hun blandt andet er blevet kaldt 'gammel,' 'afdanket,' 'medieliderlig' og 'opmærksomhedshungrende.'

Hun oplever, at tonen er blevet skarpere under coronakrisen, hvor hun blandt andet selv har prøvet at blive lagt for had, når hun har skrevet indlæg, der kritiserer regeringen og hjælpepakkerne til de selvstændige, som Line Baun Danielsen selv er en del af.

'Det, der undrer og sårer mig mest er, når mennesker bevidst mistolker og sætter spørgsmålstegn ved mine hensigter,' lyder det fra Line Baun Danielsen, der understreger, at hun med sin blog blot forsøger at at nedbryde tabuer og sætte vigtige emner på dagsordenen.