'Skellet mellem lønmodtagere, folk på overførselsindkomster og selvstændige erhvervsdrivende bliver større og større,' skriver Line Baun Danielsen på sin blog. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Line Baun: Hvorfor går solidariteten kun en vej?

20. jun 2020, 10:41
Line Baun Danielsen kan ikke forstå, at selvstændige ikke får glæde af de politiske aftaler, der er lavet for at sætte skub i forbruget.

Mange danskere kan se frem til lidt ekstra på bankkontoen, når man til oktober kan få udbetalt de indefrosne feriepenge. Men også nogle af dem, der ikke har feriepenge til gode, får ekstra penge at bruge i efteråret. En politisk aftale sikrer nemlig 1000 skattefrie kroner til pensionister og andre på overførselsindkomster.

Tidligere tv-vært Line Baun Danielsen er træt af, at hun som selvstændig ikke får en krone, selvom hun også betaler skat til fællesskabet. Det skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Sosu’en Hanne: 'Pludselig blev vi kaldt hverdagens helte'

Her fremhæver hun, at hun ikke vil være ’hende den sure selvstændige’, men hun har svært ved at forstå, at tusindvis af danskere skal belønnes med 1000 kroner, når halvdelen af hendes virksomhed fortsat er tvangslukket, selvom regningerne stadig skal betales.

'Jeg bliver så træt af, at alle råber op om, at vi skal være solidariske, når solidariteten øjensynligt kun går en vej. Skellet mellem lønmodtagere, folk på overførselsindkomster og selvstændige erhvervsdrivende bliver større og større. Og mens de kan grine hele vejen til banken, så kan de selvstændige se måbende til – og i øvrigt betale til et gilde, de ikke er inviteret til!' lyder det i indlægget fra Line Baun Danielsen.