Juleaften blev den tidligere danske landsholdskeepers Anders Lindegaards tidligere svoger dræbt i London. Foto: Ed Sykes / Reuters / Ritzau Scanpix

Anders Lindegaards tidligere svoger dræbt

27. dec 2019, 09:48
En 36-årig svensk mand, som er den tidligere landsholdsmålmand Anders Lindegaards tidligere svoger, blev juleaften skudt og dræbt på klos hold foran sin familie i London.

Julen endte som en tragedie for Anders Lindegaards tidligere svoger Flamur Beqiri, der blev skudt og dræbt juleaften. Han var bror til modellen Missé Beqiri, der i 2016 blev skilt fra den tidligere landsholdsmålmand. Det skriver det engelske medie 'The Independent' ifølge bt.dk. 

Flamur Beqiri, som er ejer af et pladeselskab, var i selskab med sin kone og deres søn, da han ved 21-tiden på årets vigtigste højtid blev skudt på klos hold nær deres hjem i den engelske hovedstad. 

LÆS OGSÅ: Kinesisk kok betalte 300.000 for sit job i Danmark

Efterfølgende blev reddere tilkaldt, men da Flamur Beqiris liv ikke stod til at redde, blev han erklæret død på stedet. Indtil videre er der ingen anholdte i sagen, men det engelske Metropolitan Police opfordrer eventuelle vidner til at kontakte de lokale myndigheder.   

- Vores efterforskning er stadig i de tidligere stadier, og vi arbejder derfor på at finde ud af, hvad motivet kan være til, at en mand skal miste sit liv på så forfærdelig en måde juleaften foran sin familie, lyder det fra politiinspektør Jamie Stevenson i en pressemeddelelse ifølge bt.dk.

Hørte ti skud

En person, der mistænkes for at være sagens gerningsmand, blev efterfølgende set løbe væk fra gerningsstedet. Parrets bolig er ifølge svenske 'Expressen' beliggende i et eksklusivt område i bydelen Wandsworth, der ligger tæt på skolen 'Thomas's Battersea', hvor prins Williams og hertuginde Kates to børn går i skole. 

Det engelske medie 'The Guardian' har været i kontakt med en nabo til ofrets familie, som fortæller, at hun hørte, at der i alt blev affyret op til otte til ti skud. 

- Jeg hørte konens skrig. Jeg gik ud og så, at det var en af mine naboer, siger hun og fortæller, at Flamur Beqiri lå i en blodpøl foran døren, inden hun tilføjer:

LÆS OGSÅ: Thornings datter bliver redaktør og vært

- Han var i live, og vi håbede virkelig, at han ville overleve.

Den skuddræbte Flamur Beqiri stammer ligesom sin søster Missé Beqiri fra Sverige, men tog i 2016 turen over Nordsøen for at flytte til England. Søsteren er blandt andet kendt fra realityprogrammet 'Real Housewives of Cheshire' og har været gift med den tidligere danske landsholdkeeper Anders Lindegaard.