Lørdag morgen kolliderede to biler i det københavnske nordvestkvarter på Tuborgvej ved Bispebjerg Hospital. Foto: Kim Haugaard/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Ulykke nær hospital - Bilist anholdt

11. jan, 08:44
En ulykke fandt lørdag morgen sted i Københavns Nordvestkvarter, da en billist kørte frem for grønt og blev påkørt.

Tuborgvej ved Bispebjerg Hospital i Nordvest i København var lidt over fire lørdag morgen omdrejningspunktet for en trafikulykke, der involverede to biler. I den forbindelse blev en person anholdt, skriver eb.dk. Det var dog ikke føreren af bilen, der kørte over for rødt, som måtte en tur i detentionen, men derimod føreren af den påkørte bil. 

LÆS OGSÅ: Pas på - Bankkunder kan blive fanget i ny gebyrfælde

Der har været tale om en vigepligtsforseelse, hvor en person blev fastklemt og måtte køres på skadestue med ambulance, forklarer vagthavende hos Københavns Politi Jesper Frandsen til eb.dk. 

Han uddyber, at bilisten, som kørte over for rødt, har været en tur på hospitalet, men at hans tilstand ikke er alvorlig. Politiet kan endnu ikke sige, om føreren af bilen var påvirket af alkohol eller euroforiserende stoffer. Det vil dog blive undersøgt på hospitalet. 

Politiet gjorde til gengæld et fund, da de undersøgte føreren af bilen, som kørte frem for grønt. 

- Han er blevet anholdt, fordi han blev testet positiv for euforiserende stoffer på stedet, siger Jesper Frandsen til eb.dk.

Der er tale om en overtrædelse af færdselslovens paragraf 54.

LÆS OGSÅ: Unge med handicap halter efter uddannelse og job