20060821-171031-4-1920x1012we
Motorcyklen, som prinsen forulykkede på, var af mærket Ducati. (Arkivfoto) Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Tragisk ulykke på motorcykel - prins død på stedet

21. maj 2020, 10:46
Den 55-årige tyske prins Otto von Hessen mistede søndag livet i en ulykke på sin motorcykel.

Den berømte Boden-sø i det sydlige Tyskland var søndag omdrejningspunktet for en dramatisk ulykke, da den 55-årige tyske prins Otto von Hessen mistede kontrollen over sin motorcykel og kørte ind i autoværnet. Efterkommeren af kong Frederik Vilhelm III af Preussen døde på stedet, skriver tyske Bild ifølge bt.dk.

LÆS OGSÅ: Uhyggelig sag - pirattaxachauffør voldtog kunder

Den præcise årsag til ulykken kendes ikke, men en talsmand fra politiet vurderer, at køretøjet kom ud af kontrol under en overhaling, fordi prinsen muligvis kørte for stærkt. I så fald ville det ikke være første gang, da han i 2010 fik frataget sit kørekort for at overskride hastighedsbegrænsningerne.

Otto von Hesen efterlader sig sin kone og parrets fire børn. Han ejede også flere McDonalds-restauranter, hvor medarbejdere i kølvandet på den tragiske ulykke udtrykker deres sorg. 

- Det hul, han efterlader sig, er enormt, men vi vil gøre, hvad vi kan for at holde restauranterne kørende i hans navn, udtaler medarbejdere ifølge bt.dk i et Facebook-opslag. 

Den afdøde prins samlede på sportsvogne og motorcykler som hobby. Og den Ducati-motorcykel, som endte med at koste ham livet, koster ifølge engelske The Sun i omegnen af 150.000 kroner.  

LÆS OGSÅ: Svindel med hjælpepakker - Banker slår alarm