Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Politiet ransager hus - leder efter forsvundet person

14. maj, 11:12
Betjente fra Nordjyllands Politi er rykket ud til en adresse ved Frederikshavn for at foretage en ransagning i forbindelse med en forsvunden person.

Politiet skriver i en pressemeddelse, at de torsdag formiddag har indledt en ransagning af en ejendom på Rendborgvej nordvest for Frederikshavn. Her vil ordensmagten være til stede hele dagen.

Den konkrete anledning er, at politiet leder efter en forsvunden person, en 39-årig mand, der tidligere på ugen blev efterlyst i offentligheden. Men politiet har ikke fået kontakt til den forsvunden siden efterlysningen. 

- Og vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der dog ikke vil komme nærmere ind på detaljer i efterforskningen.

Men denne bekymring for en forbrydelse gør, at Nordjyllands Politi i dag har indledt en større ransagning af ejendommen på Rendborgvej, ligesom også andre lokaliteter bliver undersøgt af politiet, og man vil derfor se betydelig politifolk i området omkring Frederikshavn hele dagen. 

Politiet har også i forbindelse med efterlysningen søgt efter mandens bil, der er fundet forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup. 

- Hvis man har oplysninger i sagen, særligt om den forsvundne mand, så skal man straks ringe til politiet på 114, understreger Frank Olsen. 

Nordjyske skriver, at den 39-årige er identisk med den mand, der for snart fire år siden blev udsat for et drabsforsøg i byen Elling nord for Frederikshavn.

Den 39-årige mand blev her slået i hovedet med en gaffelnøgle, så han fik et kraniebrud, der var livstruende. Han blev også overhældt med benzin og kørt væk i en varebil.