Helikopter og redningsbåde deltager i aktion for at finde kvinde, der er faldet i vandet ved Fredericia. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kvinde faldt i vandet efter fald fra skrænt - eftersøgning indstillet

4. jan, 16:30
Helikopter og redningsbåde deltager i aktion for at finde kvinde, der er faldet i vandet ved Fredericia. Kort efter kl. 17 er eftersøgningen blevet indstillet, oplyser politiet.

Opdateret kl. 18:08 med oplysninger om, at eftersøgningen er indstillet.

En helikopter og flere både er lørdag indsat i forsøget på at finde en kvinde, der er faldet i vandet fra en skrænt nord for Fredericia.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jesper Brian Jensen.

- Vi har klokken 13.58 fået en anmeldelse om, at en forbipasserende har set en kvinde styrte ned fra en skrænt, siger han og tilføjer:

- Hun ryger ned i vandet, og derefter har den forbipasserende mistet kvinden af syne.

Episoden fandt sted ved Trelde Næs, der ligger lidt nord for Fredericia. Ud over helikopter og redningsbåde er der også dykkere i vandet i forsøget på at finde kvinden.

- Vi frygter, at hun kan være druknet, siger Jesper Brian Jensen.

Sydøstjyllands Politi efterlyser vidner, der har set kvinden falde i vandet.

Ifølge vagtchefen kan det ikke afvises, at kvinden er kommet op af vandet ved egen hjælp. I så fald bedes vedkommende også henvende sig til Sydøstjyllands Politi.

Eftersøgning indstillet

Kort efter klokken 17 lørdag oplyser politiet, at eftersøgningen i vandoverfladen er indstillet. Det skriver Ekstra Bladet.

- JRCC, som har koordineret eftersøgning, har indstillet eftersøgningen af kvinden, da man ikke forventer at finde en kvinde, som har ligget så længe i vandet, i live. Det er på grund af temperaturen i vandet, siger Jesper Brian Jensen.

- Der er nu nogle både derude, som kan scanne mellem vandoverfladen og bunden. Men vi håber stadig på, at hun har reddet sig selv op af vandet og bare ikke har kontaktet os, siger vagtchefen.

Politiet har endnu ikke identificeret den savnede kvinde.

- Der er ikke nogen, der har henvendt sig, og vi har heller ikke fået nogen henvendelse fra nogen, som selv har reddet sig selv op af vandet, siger Jesper Brian Jensen.