Østjyllands politi i Randers er til stede ved Gudenåen tæt på Naturcentret, hvor der er fundet en død person i vandet. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lig fundet i Gudenåen

24. maj 2020, 12:28
En død kvinde er fundet i Gudenåen ved Randers. Det oplyser Østjyllands Politi.

Opdateret med nye oplysninger klokken 19.25

Østjyllands Politi er lige nu til stede ved Gudenåen i Randers, hvor en død kvinde er blevet fundet i vandet. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

På nuværende tidspunkt ved politiet ikke, hvad der er sket med personen, men de undersøger nu sagen nærmere med henblik på identifikation af den afdøde.

Det fremgår af deres twitter-opslag:

- Østjyllands politi i Randers er til stede ved Gudenåen tæt på Naturcentret, hvor der er fundet en død person i vandet. Politiet er i gang med undersøgelser og identifikation. Politiet har foreløbig ikke yderligere oplysninger til sagen, lyder det i opslaget på Twitter.

Efterfølgende har Østjyllands Politi dog til Randers Amtsavis forklaret, at der er tale om en kvinde.

- Der er tale om en kvinde, og hun blev fundet liggende i et område med siv. Hun blev fundet af to personer, der var ude at sejle søndag, siger politikommissær Bo Christensen til Randers Amtsavis.

Han fortæller desuden, at politiet stadig er på stedet, hvor man er i gang med undersøgelser og identifikation af den afdøde. Liget skal senere transporteres til retsmedicinske institut i Aarhus.

Siden fredag 15. maj er der blevet ledt efter en 32-årig ukrainske kvinde, der gik fra sit hjem i Randers i nedtrykt sindstilstand. Både politi, Beredskab og Sikkerhed, marinehjemmeværnet og flyvevåbnet har været med i eftersøgningen, skriver Randers Amtsavis.