Politiet har kun få spor efter hjemmerøveri i Svebølle. Foto: Rigspolitiet

Groft hjemme­røveri - Politiet jagter to mænd

7. jan, 13:18
Der blev muligvis affyret skud, da to røvere begik hjemmerøveri hos 61-årig mand.

Midt- og Vestsjællands Politi jager i øjeblikket to mænd efter et særdeles groft røveri med en 61-årig mand i hans hjem, skriver flere medier.

LÆS OGSÅ: Politiet med opråb - gå indenfor!

De to røvere var maskerede, da de omkring klokken halv to natten til mandag opsøgte den 61-årige på hans bopæl på Nordvestvej i Svebølle mellem Jyderup og Kalundborg.

De to mænd forlangte at få udleveret værdier og fik mandens pung samtidig med, at de overfaldt den 61-årige med slag.

Ifølge TV2 Øst mente offeret ved den indledende afhøring, at der var blevet affyret skud i forbindelse med det røveriske overfald.

- Med baggrund i oplysningerne i den indledende afhøring laver vi nu yderligere en undersøgelse for med sikkerhed at af- eller bekræfte, om der blev afgivet skud, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 Øst.

LÆS OGSÅ: DF-profil fik uhyggeligt opkald: Nu er 60-årig dømt

Tv-stationen skriver desuden, at politiet ikke har mange spor at gå efter, men gerne vil i kontakt med personer, der natten til mandag i området ved Nordvestvej har bemærket noget usædvanligt. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Det er sparsomt med oplysninger om røverne, men de var iført mørkt tøj og maskering under røveriet. Efter at have gennemsøgt offerets lejlighed flygtede de til fods i ukendt retning.

Den 61-årige slap fra episoden med lettere skader, men var så chokeret at han først anmeldte overfaldet kort efter klokken 14 mandag eftermiddag.

LÆS OGSÅ: Raser over dansk gigant: - Latterlige amatører!