En 23-årig kvinde efterlyses af Bornholms Politi. Foto: Politiet

23-årig kvinde forsvundet - ansatte gør fund

29. jan, 10:18
Færgeansatte har fundet en mulepose med ejendele, der tilhører den 23-årig kvinde, der tirsdag blev meldt savnet af Bornholms Politi.

Bornholms Politi valgte tirsdag eftermiddag at søge hjælp hos offentligheden i sagen om en 23-årig kvinde, der sidst er set gå ombord på færgen fra Bornholm til Køge.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser Karen - sidst set på færge

På overvågningsvideoer har politiet set, at Karen Kubel Rolighed er med på færgen, da den søndag eftermiddag klokken 17:30 sejlede ud fra havnen i Rønne.

Siden da har de pårørende ikke haft kontakt til den 23-årige kvinde, der har bopæl i Ringkøbing i Vestjylland.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

B.T. skriver, at personalet på færgen har fundet en mulepose med Karen Kubel Roligheds personlige ejendele. Det drejer sig om en tændt mobiltelefon, en computer og et par sko. Tingene er blevet indleveret til Bornholms Politi.

Den efterlyste kvinde beskrives som 155-160 cm høj, kraftig af kropsbygning med brunt mellemlagt hår. Hun var iført mørk striktøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster.

På overvågningsbilleder kan man se, at hun medbragte en stor rød vandrerygsæk, da hun søndag gik ombord på færgen Hammershus.

En mand har fortalt til B.T., at Karen Kubel Rolighed passede hans hus på Bornholm, mens han selv var væk. Hun kom for at hente ham ved færgen i Rønne, og her forklarede den 23-årige kvinde, at hun ville tage den næste færge til Sjælland.

Der var kun få minutter til, at færgen skulle sejle, så de to nåede kun at udveksle et par ord, før hun købte en billet og gik ombord.