- Jeg har selv lyttet rigtig meget til 'Tværs', lige siden Tine Bryld var vært, og det blev sendt i ungdomsprogrammet 'P4 i P1'. Jeg kan stadig høre hendes stemme for mig, fordi hun sagde nogle ret vilde ting, og altid var på de unges side, siger Sara Bro. Foto: Lea Meilandt Mathiesen/Ritzau Scanpix

Legendarisk DR-program får ny vært

16. okt 2019
Sara Bro er barselsvikar på radioprogrammet 'Tværs'.

Når radioprogrammet 'Tværs' strømmer ud af æteren i næste uge, er det med en ny vært bag mikrofonen. 

Sara Bro tager nemlig over, mens den nuværende vært på programmet, Sara Bovin, er på barsel. Det skriver dr.dk.

LÆS OGSÅ: Nu kommenterer Marie på kritik af Joachim: Helt urimeligt!

Det legendariske P3-program, hvor unge har luftet tvivl og usikkerheder, har kørt siden 1972. I mere end 35 år var det Tine Bryld, der med sin beroligende stemme guidede lytterne igennem programmet.

- Jeg har selv lyttet rigtig meget til 'Tværs', lige siden Tine Bryld var vært, og det blev sendt i ungdomsprogrammet 'P4 i P1'. Jeg kan stadig høre hendes stemme for mig, fordi hun sagde nogle ret vilde ting, og altid var på de unges side. Sara har totalt udfyldt pladsen efter hende, og er en meget respekteret vært, så det er med ærefrygt, jeg overtager - men jeg glæder mig vildt meget, siger Sara Bro til dr.dk.

Sara Bro har lavet ungdomsradio og tv i over 20 år. Hun begyndte som radiovært i 'Børneradio' på P3 i 1995. Siden har hun blandt andet været vært på brevkasseprogrammet 'Hjerteflimmer', hvor teenagere kunne skrive ind og få hjælp med kærlighedsproblemer. For nyligt havde hun sit eget talkshow 'Sara Bro på DR2', hvor hun blandt andet snakkede med kendte om forskellige problemer og tabuer. Programmet blev dog lukket ned efter ti afsnit.