Lars Løkke Rasmussen var nær blevet ramt af en tagsten under et interview med TV 2 tidligere på dagen. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

Løkke nær ramt af tagsten: "Vi fik et chok alle sammen"

3. jun 2019
En tagsten havde nær ramt Lars Løkke Rasmussen under et interview med TV 2.

Et interview i valgkampens slutspurt udviklede sig dramatisk, da statsministeren var lige ved at få en tagsten i hovedet.

Under et interview med TV 2 foran Nationalmuseet i København mandag formiddag, blev Lars Løkke Rasmussen (V) afbrudt, da en vildfaren tagsten faldt ned cirka en meter fra ham. Det fortæller TV 2’s reporter, Sverre Quist.

- Pludselig kommer der en mørk genstand flyvende ned fra det sortglaserede tegltag, der lander lige ved siden af Lars Løkke Rasmussen og går itu, siger Sverre Quist.

Reporteren fortæller til tv2.dk, at Lars Løkke Rasmussen lod til at være meget rystet, og han blev med det samme ført væk af sine PET-vagter.

Hør lydoptagelsen da tagstenen falder ned tæt på statsministeren her

Efter et minuts tid var statsministeren dog kommet sig over chokket og gav et kort interview om hændelsen, hvor der også blev plads til et lille grin.

- Jeg tror da, vi fik et chok alle sammen. Men heldigvis fik jeg ikke en tagsten i hovedet. Nu har vi så meget styr på det, at vi godt ved, hvad der skal ske i Venstre, hvis jeg havde fået en tagsten i hovedet, siger han til TV 2.

Ifølge TV 2 var der tale om et uheld, og politiet afspærrede området med det samme for at forhindre yderligere ulykker.

Ingen er kommet til skade under episoden.