JYSK skal fortsat tilhøre familien. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lars Larsens søn afslører: Det skal der ske med JYSK

6. nov 2019, 11:38
Jacob Brunsborg, der er søn af Lars Larsen, slår fast, at JYSK stadig er en familieejet virksomhed.

JYSK-koncernen bliver i Lars Larsens families varetægt. JYSK Fond skal eje 1 procent af Lars Larsens Group, mens de restende 99 procent bliver hos familien. Det slår JYSK’s presseafdeling fast i en pressemeddelelse, som Ekstra Bladet har fået fat i.

LÆS OGSÅ: Johnny Madsen i trekantsdrama - Kæresten risikerer fængsel

Der har ellers de seneste år været en del spekulationer om, hvor meget af virksomheden der skulle blive i familiens skød, efter Lars Larsen i 2016 talte om oprettelsen af en fond til Berlingske:

 - Der bliver lavet en fond. En lille en, som måske ad åre kan vokse sig stor. Men den skal først træde i kraft, den dag jeg er væk. Selve konceptet er på plads, så nu er det bare tilretninger fremadrettet.

Diagnose og udmelding

Men da Lars Larsen blev syg med leverkræft, var det tydeligt, at det trods alt var familien, der stod i første række:

"Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads," sagde Lars Larsen ifølge en pressemeddelelse i juni og meddelte, at han søn, Jacob Brunsborg, blev ny bestyrelsesformand.

LÆS OGSÅ: Kommune vil give kriminelle penge for at flytte - "Fuldstændig vanvittigt"

 I dag bliver det slået fast med syvtommer søm, at JYSK stadig er familieejet.

- Det har hele tiden været afgørende, at Lars Larsen Group inklusive JYSK skal fortsætte som en stærk, familieejet virksomhed, siger Jacob Brunsborg ifølge pressemeddelelsen.