Kommunikationsrådgiveren Anna Thygesen håber, at dronning Margrethe har givet kronprins Frederik en skideballe. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Langer ud efter kronprinsen: Giv ham en skideballe

26. jan 2020, 16:26
Anna Thygesen mener kronprins Frederik bør skæve til den nu tidligere prins Harrys håndtering af pressen.

Kommunikationsrådgiver og tv-vært Anna Thygesen skriver i et indlæg i B.T., at hun håber, at dronning Margrethe har givet kronprins Frederik "en kæmpe skideballe".

LÆS OGSÅ: Kendt millionær til politikere: Det pisser også mig af - men bland jer udenom

- Og så bør Frederik kigge lidt til England, for han kunne med fordel tage ved lære af Harrys åbne kommunikationsstil, skriver Anna Thygesen.

Hun mener, at kongehuset og kronprinsen har håndteret sagen om kronprinsparrets skihytte i schweiziske Verbier "eklatant dårligt".

Hun hæfter sig ved, at kronprins Frederik modsat den nu tidligere prins Harry ikke havde kommenteret skihytte-sagen, før han torsdag deltog i den officielle åbning af Experimentariums nye udstilling "Lad legene begynde".

LÆS OGSÅ: Mette F. slår Thorning: Sætter rekord

Her sagde kronprins Frederik blandt andet, at han og kronprinsesse Mary "har bemærket de sidste ugers fokus på vores nuværende liv i Schweiz, og det gør indtryk, det gør det da".

Og det falder Anna Thygesen for brystet:

- "Gjort indtryk"? Lad os bare sige, at jeg håber, dronningen har givet Frederik en kæmpe skideballe, skriver Anna Thygesen.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning undskylder fyring for åben skærm