– Der er truffet nogle beslutninger internt i partiet, som jeg ikke kan se mig selv som en del af, siger Michael Valhøj. Foto: Liberal Alliance

LA'er melder sig ud af partiet

22. dec 2019
Liberal Alliances formand i Nordjylland og medlem af hovedbestyrelsen Michael Vajhøj har meldt sig ud af partiet og ind i Venstre.

Der er gang i svingdørene i Liberal Alliance.

Partiets formand i Nordjylland og medlem af hovedbestyrelsen Michael Vajhøj vælger nu at sige farvel og har i stedet meldt sig ind i Venstre. Det skriver mediet FlaskePosten.nu.

LÆS OGSÅ: Roxette-sangerinde misbrugt efter sin død

Og han er langt fra den første, der har valgt at vende partiet ryggen. Tidligere på året sagde tidligere økonomi- og indenrigsminister Simon-Emil Ammitzbøll-Bille og tidligere politiske ordfører og gruppeformand Christina Egelund farvel. De stiftede efterfølgende partiet Fremad. Også tidligere næstformand Mai Christiansen har valgt at forlade Liberal Alliance.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Partiet fik en stor vælgerlussing ved folketingsvalget i juni, hvor folketingsgruppen blev skåret fra 13 til fire mandater. Valgnederlaget fik den tidligere leder Anders Samuelsen til at trække sig, og i stedet satte det nyvalgte folketingsmedlem Alex Vanopslagh sig i formandsstolen.

Michael Valhøj begrunder sit farvel med interne beslutninger i partiet, som han ikke er enig i.

– Der er truffet nogle beslutninger internt i partiet, som jeg ikke kan se mig selv som en del af. For nogen helliger målet midlet, og der er jeg af en anden opfattelse. De ting, der vedrører de interne linjer i et parti, bør dog forblive interne, siger han til FlaskePosten.nu.