Kvinder vil have lysken masseret af Anders

13. jul 2013
Mandlig massør oplever jævnligt kvindelige kunder, der vil røres tæt ved skridtet eller sender flirtende smser efter behandlingen.

Hvor mange kvinder med ømme muskler i lysken kan der være i Herning?

Det spørger den 32-årige mandlige massør Anders Juul Jensen sommetider sig selv om.

"Jeg får mange henvendelser fra kvinder over 40, der klager over lyskeproblemer. En del af dem har bare ikke problemerne, når jeg behandler dem. Men musklerne i lysken sidder jo tæt på skridtet," siger den midtjyske sportsmassør med et skævt smil.

Avisen.dk har via en rundspørge påvist, at mange massører oplever kunder, der bliver seksuelt ophidsede på briksen. Anders Juul Jensen er et bevis på, at mandlige massører også kan være genstand for kundernes lyster.

Mens nogle af de mandlige massører i Avisen.dk's rundspørge finder de seksuelle kommentarer meget ubehagelige, tager Anders Juul Jensen det helt roligt.

"Jeg betragter det som en kompliment. Der er aldrig nogen, der er gået direkte over min grænse," siger han.

Berøring til salg

Anders Juul Jensen er kostvejleder og massør med otte års erfaring.

På hans klinik i Herning i Midtjylland oplever han mindst et par gange i kvartalet, at kunder lægger noget seksuelt i hans helt almindelige massage.

"Jeg oplever det primært med to typer kunder: Der er de meget kraftige kvinder, der kommer mere for berøringen end selve massagen. Og så er der de enlige kvinder over 40 med lyskeproblemer," forklarer massøren.

Det betyder dog ikke, at de kvindelige massagekunder er gået over stregen.

"De nyder bare massagen utroligt meget. Og så er det sket, at de har sendt en flirtende sms bagefter," siger Anders Juul Jensen.

Også flirt fra mandlige kunder

Mandlige kunder holder sig heller ikke tilbage, når de ligger på briksen.

"Mændene er mere direkte. De spørger, om jeg tilbyder mere. Jeg tror, at de tænker, at går den, så går den. Jeg svarer hurtigt nej, og så lader de som om, at det aldrig er sket," fortæller han.

Heller ikke i de tilfælde finder massøren opførslen direkte krænkende. Men det er knap så behageligt, når tilbuddet kommer fra en mand, indrømmer han:

"Jeg bliver mere irriteret og lidt pigesur."

Opmærksomheden fra kvindelige kunder er mere smigrende, men Anders Juul Jensen har aldrig taget imod et tilbud.

"Hvis man først gør den slags én gang, spredes rygtet hurtigt. Herning er en lille by, og folk snakker. Hvis jeg gjorde det, ville jeg være nødt til at lukke butikken," siger han.