Den 50-årige mand blev idømt otte måneders fængsel for to voldelige episoder i november. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix (modelfoto)

Kvinde­morder dømt for vold mod kæreste

9. jan, 08:50
Jeg er slet ikke i tvivl om, at han slår mig ihjel, sagde kvinde i retten, da morddømt mand blev dømt for vold.

En nu 50-årig morddømt mand er blevet dømt for vold, trusler og ulovlig indtrængning hos sin nye kæreste, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Mega-stjerne konkurs: Folk må kigge langt efter deres penge

- Jeg er sikker på, at han slår mig ihjel. Efter den 10. november er jeg slet ikke i tvivl om, at han slår mig ihjel. Det er 100 procent sikkert. Der så jeg, hvordan han rigtig er, sagde den rædselsslagne 52-årige kæreste ifølge Ekstra Bladet under sin vidneforklaring.

Den 50-årige fik otte måneders ubetinget fængsel for to episoder for med vold og trusler, samt at tvinge kæresten til at give sig sin hund, og for dagen efter at bryde ind i hendes hjem og med skub og slag at true hende til ikke at kontakte politiet.

I retten kom det også frem, at kæresten intet vidste om mandens fortid, men at han bevidst brugte sin fortid til at true hende, når de var oppe at skændes. "Husk på, at jeg har siddet inde for drab", skulle manden have sagt.

Manden er dømt for i 2007 at dræbe sin samlever med skud fra et jagtgevær.

LÆS OGSÅ: Firma går konkurs: Ejer melder ansat til politiet