20210108-223028-7-1920x1279we
Politiet rykkede ud søndag eftermiddag klokken 16.39, efter at den afdøde mands ven var forbi adressen og konstaterede, at noget var galt. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mand dræbt: 27-årig kvinde sigtet

15. feb 2021, 12:04
En 27-årig kvinde bliver mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Hun er sigtet for drab.

En 27-årig grønlandsk kvinde er blevet sigtet for drab på en 61-årig mand, som blev fundet død søndag i Solrød Strand. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden fremstilles mandag eftermiddag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Det sker klokken 13.45.

Politiet rykkede ud søndag eftermiddag klokken 16.39, efter at den afdøde mands ven var forbi adressen og konstaterede, at noget var galt. Det fortæller vicepolitiinspektør i Midt - og Vestsjællands Politi Bjørke Kierkegaard.

- Vi blev ringet ud med en melding om en muligt livløs person, og da vi nåede frem, var manden allerede død, siger Bjørke Kierkegaard.

Da politiet kom frem til adressen og fandt den 61-årige mand død, mødte de også den 27-årige kvinde. Hun blev i den forbindelse anholdt af betjente.

Ved politiets udrykning konstaterede man, at manden formentlig har været udsat for vold, oplyser Bjørke Kierkegaard.

Politiet kan endnu ikke oplyse, hvornår manden er afgået ved døden, og dødsårsagen mangler at blive slået fast i en obduktion.

- Da retsmedicinsk stadig efterforsker på gerningsstedet, er det ikke muligt for os at oplyse meget mere, siger Bjørke Kierkegaard.

Den 27-årige kvinde og den 61-årige mand havde en relation, men hvad den præcist har været, kan politiet endnu ikke oplyse.

Det vises endnu ikke, om der er et motiv for drabet.

Kvinden nægter sig skyldig i drab.

/ritzau/