Kronprins Frederik og Mary skal de næste tre måneder opholde sig i Schweiz, hvor børnene også skal gå i skole. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Kronprinsen afslører: Her ejer vi hus

6. jan 2020, 17:14
Kronprinseparret tager deres fire børn med til Schweiz i tolv uger. Den kongelige familie skal bo i et hus, som den har erhvervet sig for mere end ti år siden.

Den danske kronpris Frederik løfter nu sløret for, hvor han skal bo sammen med sin kone og fire børn, når parret om kort tid pakker kufferterne for at tage turen til Schweizs kolde bjerge, skriver B.T. 

LÆS OGSÅ: Landstræner langer ud efter politikere - "De fejler big time"

- Vi kommer til at bo i det hus, vi har boet i i 10 år. Det er et hus, vi faktisk har erhvervet for mere end 10 år siden. Så det er et hjem, vi kender, siger kronprins Frederik mandag til B.T. på et pressemøde. 

De fire børn skal i løbet af de kommende tre måneder modtage undervisning på en international skole ved navn Lemania-Verbier International School. Skolen har også en kostskole, men det bliver ikke aktuelt for børnene, som i stedet skal bo med deres forældre. 

Prins Christian og prinsesse Isabella forklarede pressen, at de ser meget frem til at blive undervist i at stå på ski. Tidligere har skolen over for B.T. forklaret, at man følger det nationale engelske pensum. 

Det er langt fra første gang, at Schweiz er destinationen for den royale familie, som tidligere har boet hos kronprinsen gode ven Peter Warnøe, som også har ejet en hytte i Verbier. Og kronprinseparret har i den forbindelse været flittige til at dele deres oplevelser på pisterne på sociale medier, hvor man kan se hele familien boltre sig i sneen. 

LÆS OGSÅ: Dødsfald - SF mister en profil