Prinsesse Theodora til højre i billedet med sine forældre dronning Anne-Marie og kong Konstantin.

Kongehus bekræfter: Bryllup er aflyst

14. maj 2020, 08:47
Den danske kongefamilie skal ikke til royalt bryllup hos familien i Grækenland i år. Brylluppet er blev aflyst for anden gang.

Det er anden gang, at dronning Anne-Marie og kong Konstantins datter Theodora må aflyste sit bryllup. Det er denne gang coronakrisen, der er årsag til aflysningen. I Grækenland, hvor brylluppet skulle holdes, er der ligesom i Danmark lukkede grænser og forsamlingsforbud.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik: Det faldt vi for ved hinanden

Derfor er det ikke muligt at holde det bryllup, som Theodora og hendes amerikanske forlovede Matthew Kumar drømte om i slutningen af maj. Parret ved endnu ikke, hvornår de kan blive viet.

– Det er desværre aflyst på grund af Covid-19, og vi har på nuværende tidspunkt ikke en ny dato klar. Vi følger dog situationen nøje for at se, hvornår brylluppet så kan finde sted, fortæller kongeparrets kommunikationschef til ugebladet HER&NU.

Parret blev forlovede i november 2018, og de have egentlig planlagt bryllup i sommeren 2019. Men brylluppet blev aflyst, da der var mange af gæsterne, der ikke kunne komme.

LÆS OGSÅ: Folkekær TV 2-vært i kiks på live-tv

36-årige Theodora mødte sin kommende mand, der er advokat, i Los Angeles, hvor Theodora har boet de seneste ti år med en drøm om at slå igennem som skuespiller.

Hun har blandt andet haft en rolle i tv-serien Glamour.