Med salget af Nordre Havnekaj i Kerteminde er første skridt taget til at bygge boliger i det gamle industriområde. Foto: Kerteminde Kommune

Kommune melder byrådsmedlem til politiet

13. nov 2019, 10:49
Byrådsmedlemmerne i Kerteminde Kommune havde fået indskærpet, at de havde tavshedspligt i sag om salg af havnekaj.

Selvom forhandlingerne foregik i dybeste hemmelighed, så slap der oplysninger ud om, at Kerteminde Kommune var i gang med at sælge Nordre Havnekaj.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha åbner op om sin sorg: Sendte mørke skyer over himlen

Fyens Stiftstidende kunne nemlig i utide fortælle, at selskabet Milestone DG havde budt på havnekajen, før forhandlingerne var færdige, skriver Fyens Stiftstidende.

Det kommunale læk har fået Kerteminde Kommune til at anmelde et byrådsmedlem til politiet for brud på tavshedspligten.

Fyens Stiftstidende skriver, at oplysningerne om, hvem der havde budt, og hvor meget der var blevet budt, var "strengt fortroligt", og at både kommunaldirektøren og chefjuristen indskærpede overfor byrådsmedlemmerne, at de havde tavshedspligt.

LÆS OGSÅ: Dansk topchef fyret: Afløser vidste alt

For 14 dage siden kunne Kerteminde Kommune løfte det officielle slør for, at Nordre Havnekaj var solgt til netop Milestone DG.

Milestone DG betaler ni millioner kroner for grunden, og planen er at omdanne havnekajen til boliger. Milestone DG har fået grønt lys til at bygge 7.000 etagemeter, og det forventes, at byggeriet kan påbegyndes i sensommeren 2020.

LÆS OGSÅ: Chef fyret på skole: Nu tager sagen overraskende drejning