2020082612210325_1000
Geo er kommet voldsomt til skade kun to dage efter, at han blev far for anden gang (Arkivfoto). Foto: Sara Gangsted/Ritzau Scanpix

Komiker i voldsom ulykke: Har brækket flere knogler

26. aug 2020, 12:58
Komikeren Geo var i gang med at ordne noget husligt arbejde, da han kom til skade.

- Om jeg kommer til Zulu Comedy Galla i aften? Argh ... kan ik' af fysiske årsager. De seneste 16 dage har jeg været godt og grundig sengeliggende pga. husligt arbejde i 4 meters højde - som jeg så faldt ned fra.

Sådan lyder det i et opslag på Facebook fra komikeren Geo, der ellers skulle have været at finde i salen i aften, når TV2 Zulu afholder den årlige hyldestfest for danske komikere.

Styrtet er sket få dage efter, at Geo kunne juble over, at han var blevet far igen til en lille datter.

- Sååå brækkede sgu armen 3 steder, min skulder, slog hul i benet, slog hovedet og alt muligt andet. Så jeg har ikke været til megen hjælp med vores lille datter, Saga, som var to dage, da det skete, eller med vores søn, Mattis, på 17 måneder, skriver han i opslaget, hvor han også har delt et billede af sig selv i hospitalssengen.

Geo har de seneste år haft nok at se til helbredsmæssigt, da han også har været ramt af kræft. Til Ekstra Bladet siger han, at han denne gang alligevel har kunnet glæde sig over at være indlagt, uden at det var livstruende.

Se Geos opslag her: https://www.facebook.com/Geocomedy/posts/10157422759338457

/ritzau/