Komiker gør Sarah Palin til grin

2. nov 2008
En canadisk komiker har med en omgang telefonfis fået udstillet den republikanske vicepræsidentkandidat få dage før præsidentvalget.

I en telefonsamtale udgav den canadiske komiker - med en tyk fransk accent - sig for at være den franske præsident Nicolas Sarkozy, der ville have Palin med på en fælles jagttur. Det skriver BBC.

Det erklærer den republikanske vicepræsident sig klar til, og lover samtidig ikke at tage den nuværende vicepræsident Dick Cheney med - han kom sidste år under en jagt til at skyde en af jagtkammeraterne. Hun beder samtidig den franske præsident om at give sin nye kone et knus, som tak for at have tilført det franske samfund et friskt pust.

Joken offentliggøres samtidig med, at den republikanske præsidentkandidat John McCain selv forsøgte at vinde humor-kampen op til valget på tirsdag.

Sammen med en Sarah Palin-lookalike medvirkede han nemlig i satireprogrammet Saturday Night Live på tv-stationen NBC, hvor han optrådte i et selvironisk indslag som sælger i en tv-shop-reklame. Her forsøgte McCain blandt andet at gøre grin med Obamas reklamestunt i sidste uge, hvor syv af de største amerikanske tv-kanaler samtidig sendte en 30 minutter lang reklame for den demokratiske præsidentkandidat.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

-Newspaq

faktaboks