Kørte kvinde ned med vilje

26. aug 2008
En kvindelig løber blev mandag bevidst kørt ned, da hun var ude på en løbetur syd for Aalborg. Episoden ligner en tidligere, hvor en person også blev ramt af en forbikørende bil.

Politiet efterlyser nu en rød Polo, efter en 28-årig kvinde mandag ved 19-tiden bevidst blev kørt ned, da hun var ude på en løbetur.

Kvinden løb på Ferslevvej i Svenstrup syd for Aalborg, da en bil passerede hende på den modsatte side af vejen. Hun løb ubekymret videre, da bilen vendte om, kørte op på siden af hende, og ramte hende med sidespejlet.

Det oplyser vagthavende, Henrik Beck, fra Nordjyllands Politi til avisen.dk.

- Vi har endnu ingen mistænkte, men håber på, at medierne kan være behjælpelige med efterforskningen. Og det sker jo af og til, at en eller anden sidder på et værtshus og praler med en episode, og det er sådan personen bliver fanget, siger Henrik Beck.

Den 28-årige var rystet og lettere forslået, og nåede i forbifarten ikke at se andet, end en rød Polo og to yngre mænd, der grinende kørte væk.

For halvanden måned siden skete en lignende episode på Egensevej i Egense syd for Limfjorden i Nordjylland. Her blev en pige på en knallert ramt af en rød bil. Politiet vil ikke afvise, at der kunne være tale om en rød Polo, men udtaler, at det er for tidligt at vide. De to påkørsler skete forholdsvis langt fra hinanden, men muligheden for, at det kan være de samme gerningsmænd er til stede, da vagthavende udtaler, at det ikke ligefrem er normalt, at folk synes, det er sjovt at påkøre forbipasserende.

faktaboks