Køhlert: Følelserne fordufter i et lortejob

25. sep 2008
Forventningerne og presset i fodboldklubben Brøndby er alt for store. 61årige Tom Køhlert glæder sig derfor til sit stop til december.

"Min mission er løst. Men følelserne fordufter, når man er i et lortejob for at sige det lige ud. Fordi der er så mange mennesker, der blander sig, og fordi alle de rabiate dele af det her fodboldcirkus har alt for meget at skulle have sagt," siger Tom Køhlert til sporten.dk.

Fra 1. januar 2009 overtager nuværende AC Horsens-træner, Kent Nielsen, cheftrænerstolen i Brøndby. Og Køhlert opfordrer sin klub til 'tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed'.

"Brøndby skal jo passe på, at de ikke havner i en situation, hvor de igen vil have nyt ditten og datten hele tiden. Så vil de pludselig have en ny træner og nye spillere, hvis det ikke lige kører i en periode. Sådan er det hele tiden. Men man skal altså holde hovedet koldt," advarer Køhlert.

Samtidig håber Køhlert, at klubben kan holde længe på de bedste spillere.

"Jeg ved ikke, hvordan ledelsen ser på det, men det er klart, at jeg har påpeget over for dem og Anders Bjerregaard (sportschef, red.), at udskiftningen må stoppe, så vi kan stabilisere os."

/Newspaq/

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her