Den dræbte blev fundet ud for Birkerød Skole, hvor parkeringspladsen blev afspærret af politiet. Foto: Google Street View

Knivstikkeri: Skoleleder kalder børn sammen

13. dec 2019, 15:15
Elever og forældre blev holdt tilbage på Birkerød Skole, mens politiet jagtede knivstikker.

Torsdag aften blev en række elever og deres forældre holdt tilbage på Birkerød Skole, mens politiet jagtede en knivstikker i området. Det fortæller skoleleder Heidi Munch Jacobsen til B.T.

LÆS OGSÅ: Mand skræmmer borgere: Kaster med jernstænger

Eleverne og forældrene havde været til et julearrangement på skolen. Nogle var taget hjem, men jagten på manden betød, at skolens parkeringsplads var spærret af.

Heidi Munch Jacobsen fortæller til B.T., at det eneste, man kunne se fra skolen, var blå blinklys fra politibilerne. Derfor blev børnene ikke vidner til de voldsomme scener, der udspillede sig i nærheden.

- Men eleverne er selvfølgelig påvirket af situationen og det, de har læst i medierne. Derfor kalder vi dem sammen fredag, og tager en god snak om, hvad der er sket, siger Heidi Munch Jacobsen til avisen.

LÆS OGSÅ: Helle Thornings mand i chok: Det har lammet os

Knivstikkeriet kostede en 23-årige mand livet, og natten til fredag anholdt politiet en 21-årig mand for drabet. Den 21-årige blev uden dramatik anholdt på en adresse i Birkerød.

Den 23-årige dræbte mand blev fundet ud for netop Birkerød Skole, som ligger omkring halvanden kilometer væk fra gerningsstedet på Birkerød Parkvej.

Ifølge politikommissær Henrik Gunst er der formentlig tale om et internt opgør i det kriminelle miljø.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer de nærmeste på Zobels død: "De er dybt ulykkelige"