Klumme: Flere freaks i fjernsynet, tak!

22. aug 2008
Hvis DRs Talent 2008 skal vinde over TV2s Vild Med Dans skal programmet være langt mere sygt. Her er et par forslag til freaky forbedringer.

Jeg kender en multihandicappet pige, der hverken har arme eller ben. Til gengæld har hun et overdrevet stort hoved, der triller rundt i en kørestol. Se hende i aften, hvor hun vil savle om kap med sin Sankt Bernhardshund!

På programmet er også en aidsramt stiknarkoman, der vil tage sig en giga-overdosis på et fakirbræt proppet med heroinnåle.

Og så kigger det retarderede børnehavebarn Kevin kigger forbi med en Shetlandspony kaldet Mundskum og deres berømte 'Jeg kravler nu op bag i fars hest'-liveshow.

Tal lige om en potentiel seersucces!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Statsministerens spin

Jeg ved det, for efter blot to minutter i selskab med premieren på DR's igennem hårrejsende freakshow 'Talent 2008', lurede jeg, hvordan DR vinder kampen over TV2's bovlamme 'Vild Med Dans' - altså, i tilfælde af at statsministerens mest vovede spin skulle slå fejl.

Tænk, at lade sin stakkels kone gumpe rundt til rumpa i et forsøg på at virke bare en anelse folkelig.

Dét KAN blive freaket, men i kampen om fredags-primetime handler det om ægte kynisme.

Indrømmet, da det lille overfodrede barn Maya sang 'Sweet Chariot' med en stemme så dyb som Louis Armstrongs, blev vi bange hjemme i sofaen. Hvilken gyser! Jeg måtte fortælle børnene, at det var tv-tricks.

Men da ungerne så mente, at ham den spastisk lammede 'Justin Timberlake-Nikolaj' slet ikke kunne danse, måtte jeg minde om, at når handicappede hopper rundt på et ben, så er de faktisk rigtig dygtige.

Selv ville Nikolaj gerne kaldes en 'dansespasser', men det mente dommerpanelet ikke. Filmbossen Aalbæk havde ellers lovet at være ondere end Blach-mann, men lige dér snublede også han i politisk korrekthed.

Og hvad skete der med hende den vildt ukendte dommer, de kalder Julie Steincke? Hun burde da være på scenen, for hun kunne både smile og have onde øjne på én gang. Den slags piger findes der masser af i mediebranchen, men få virker så kyniske som hende.

Jeg vil se Julie prutte i et mudderbad sammen med en flok mongoler. Jeg vil se de to flødedrenge Felix og Mikkel spille trumpet med røven, og jeg vil se redaktørerne bag 'Talent 2008' rulle sig i tjære og fjer, mens de nikker hinanden flyveskaller.

Se, dét er god underholdning!

Stik os et freakshow, hvor alle har noget på spil. Og ikke bare dem, der er er så forhippede på at blive kendte, at de ikke kan se deres egen talentløshed.

faktaboks