Klovn som film

28. okt 2008
Casper Christensen og Frank Hvam overvejer nu at filmatisere den populære sitcom Klovn fra Tv2 Zulu.

Der er nu skrevet og indspillet seks sæsoner til tv-serien, og ifølge Filmland.dk, så vil de to manuskriptforfattere, komikere og hovedrolleindehavere hellere lave en film over samme tema end at lave en syvende sæson.

"Vi havde faktisk ikke engang overvejet at leve en sjette sæson af Klovn. Men lige pludselig havde vi idéer nok. Der kommer dog ikke nogen syver de første par år. Jeg tror hellere, at vi vil prøve at lave en spillefilm eller noget helt andet. Det er ikke noget, der sker foreløbigt. Vi har ikke nogen idé til det endnu. Men det vil vi hellere kaste os ud i end at gå i gang med en sæson syv," fortæller Casper Christensen.

Frank Hvam, som hele tiden kommer ud i problemer i tv-serien, er dog sin karakter tro mere tøvende og ved ikke, om det næste projekt nødvendigvis er en film.

"Casper lufter hele tiden nye idéer. Så skal vi til filmen. Så skal vi lave noget til nettet og lave et brætspil. Så skal der skrives en bog. Alle muligheder er i spil, men der er ikke noget, der overhovedet er sikkert," forsikrer Frank Hvam.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

-Newspaq

faktaboks