Klodset vagt slukkede for tvet i hele byen

27. jan 2014, 10:48
En vagt på det nedlagte Hørshols Sygehus slukkede for strømmen og var skyld i, at hele Hørsholm manglede tvsignal i flere timer.

Onsdag aften var mange af beboerne i Hørsholm uden tv. En vagt på byens nedlagte sygehus var nemlig kommet til at slukke for signalet, da han slukkede for strømmen på sygehuset, skriver lokalavisen.dk.

Afbrydelsen af strømmen betød et flere timer langt nedbrud hos YouSee, der leverer net og tv til rigtig mange beboere. Derfor måtte flere undvære starten af EM-håndboldkampen.

Et hændeligt uheld

Grunden til afbrydelsen skyldtes, at en kontakt på det nedlagte hospital tilfældigvis var forbundet med en af YouSees-fordelingscentraler, som står på området.

"Vi troede, at der var tale om et strømafbrud. Men da vi kontaktede DONG, fik vi at vide, at det ikke var noget strømafbrud i området. Derefter kunne vi se på overvågningskameraer, at der var en, der havde slukket for strømmen," siger presserådgiver hos YouSee, Rasmus Avnskjold til lokalavisen.dk.

Hverken hos YouSee elller Nordsjællands Hospial, der administrerer den nedlagte hospitalsgrund, mener man, at der er noget galt i centralens placering. De kalder det derimod for et hændeligt uheld.

 

Kilde: lokalavisen.dk