Endnu et eventyr er slut for den 65-årige far til fem. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Klaus Riskærs firma erklæret konkurs

11. maj, 12:58
Erhvervsmandens selskab Smerteklinikkerne Aps er taget under konkursbehandling. Klaus Riskær nåede kun at åbne en cannabis-klinik, der lukkede i sidste sommer. Planen var at åbne fem klinikker.

Drømmen om at åbne en kæde af cannabis-klinikker ser ud til at være slut for erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen. Ifølge Finans er hans virksomhed Smerteklinikkerne Aps taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

LÆS OGSÅ: Hæderkronet dansk firma i store problemer

Sidste sommer lukkede den eneste af klinikkerne, der lå i Klaus Riskærs ejendom på Gammel Strand i København, efter at have været åben i halvandet år.

Drømmen var at åbne fem klinikker rundt om i landet. Her skulle folk med smerter købe abonnement til behandlinger med cannabis for 995 kroner om måneden.

Men der har tilsyneladende ikke været nok smerteplejede kunder, der har købt abonnement. For sidste år havde virksomheden et underskud på 2,9 millioner kroner.

Ud over Klaus Riskærs eget selskab Reboot International havde også flere læger skudt penge i virksomheden. De penge er nu tabt.

Cannabis-eventyret er ikke det eneste eventyr, som ikke har fået lov at overleve. I sommer måtte Klaus Riskær erfare, at han ikke fik nok stemmer til at komme i Folketinget med sit parti Klaus Riskær Pedersen, der senere kom til at hedde Borgerlisten. 

LÆS OGSÅ: Prins Joachim og familien forlader Danmark igen

Partiet Klaus Riskær Pedersen fik ved folketingsvalget 5. juni 0,8 procent af stemmerne. Det kræver 2 procent at komme ind.