Klar til trussebilleder af Marie

11. aug 2008
Prinsesse Marie blev forleden fotograferet op under kjolen af en svensk pressefotograf, da hun skulle ud af en bil. Den slags billeder vil Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup gerne se flere af

Måske tænker prinsesse Marie i disse dage, at det at stige ud af en limousine i lårkort kjole burde være en kommende olympisk disciplin?

I hvert fald fik en hurtig svensk fotograf taget et lidt for afslørende billede af danske prinsesse, da hun i fredags mødte op til et modeshow for det svenske tøjmærke Odd Molly.

Billedet af prinsessens inderlår er af den svenske avis Kvällsposten blevet omtalt som en "Britney" efter popsangeren Britney Spears, der i perioder ikke kan stige ud af en bil, uden at et kamera afslører, at hun igen er gået i byen uden trusser.

Ingen Britney-ambitioner

Ifølge chefredaktør på ugebladet Se & Hør Henrik Qvortrup må der dog være tale om et uheld fra prinsessen side.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg vælger at tro, at det ikke er en bevidst flashing. Jeg tror hvert fald ikke, at prinsessen ligefrem går med Britney ambitioner, men man kan da tage det som et udtryk for, at vi har fået en prinsesse, der er mere service minded over for den danske befolkning, end hvad vi tidligere har været vant til.

Ville I bringe det, hvis der var et billede af prinsesse Marie, som afslørede det hele?

- Ja da! Det ser vi som en forpligtelse over for vores læsere. I det hele taget er vi interesseret i at bringe den slags billeder af alle kendte danskere, som stiger ud af en bil, lyder det fra Henrik Qvortrup.

Billedet, der har fået den svenske avis til at reagere, kan ses her.

faktaboks