20201004040930213_1000
PolitiPolitiet i København efterforsker natten til søndag en hændelse i en kiosk på Frederiksberg, hvor en ansat er blevet ramt af skud i benet. Gerningspersonen er ikke pågrebet. (Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Skudt i kiosk: Gerningsmand er på fri fod

4. okt 2020, 07:55
En ansat i en kiosk på Frederiksberg blev skudt to gange i benet. Politiet leder efter lille mand på cykel.

En mand gik tilsyneladende målrettet efter sit offer, da han natten til søndag skød en ansat to gange i benet i en kiosk på Frederiksberg.

- Han kommer ind i forretningen, går direkte om bag disken og afgiver skud mod en ansat, som bliver ramt i benet. Derefter stikker han af fra stedet, fortalte vagtchef Henrik Brix om episoden, der blev anmeldt klokken 01.53.

Hændelsen fandt sted i Shop N Play på hjørnet af Rosenørns Allé og H.C. Ørsteds Vej.

Gerningsmanden kom kørende på en mørk eller sort cykel med rødlig saddel til kiosken og flygtede efter skyderiet på cyklen i ukendt retning.

Det 44-årige offer blev bragt til sygehuset.

- Han var i livsfare, men nu er hans tilstand stabil, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kirstine Mathiesen, søndag formiddag.

Hun kan ikke sige noget om motivet til skyderiet.

Gerningsmanden beskrives som omkring 160 centimeter høj og spinkel af bygning.

Han var iført en sort dunjakke med hætte og et hvidt logo på venstre bryst. Underansigtet var dækket af et hvidt eller lyst mundbind, og han havde sorte handsker på. Desuden havde han enten trukket jakkens hætte op eller en sort hue på hovedet.

/ritzau/