Kim Larsens cigaretter er rekvisitter

3. okt 2008
Kim Larsen pulser lystigt, når han onsdag giver koncert i Sønderjyllandshallen.

 Koncertarrangør Peter Autzen betegner Larsens cigaretter som vigtige "rekvisitter".

Det skal være helt autentisk, når Kim Larsen giver koncert. Derfor har hans koncertarrangør gjort et særligt krumspring for, at den folkekære sanger kan nyde et stykke tobak, når han synger og spiller sine danske evergreens.

"Det finder vi selv ud af," siger Jørn Jeppesen til JydskeVestkysten, der har fundet ud af, at Peter Autzen har betegnet cigaretterne som "rekvisitter" og derved undgår, at Larsen ligger under for rygeloven på scenen.

Kim Larsen er modstander af rygeforbuddet og stiftede for nylig Himmelblå Foden, der har brugt flere hundrede tusinde kroner på at bekæmpe rygeloven.

"Rygeforbuddet er frihedsberøvende. Og det er ikke en statsopgave i et demokrati at bestemme, om folk må ryge eller ej," sagde Kim Larsen ved lanceringen af kampagnen.

Forleden dannede Kim Larsen, Thomas Helmig, Johnny Madsen og Klaus Kjellerup fra Danser med Drenge protestgruppen Den Gule Negl.

De fire musikere vakte opsigt, da de satte sig på Kulturministeriets trappe og røg cigaretter, inden de holdt holdt pressemøde.

/Newspaq/

Hør sangen her

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her