Abdel Aziz Mahmoud er tidligere vært på Aftenshowet og Adgang med Abdel. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.

Kendte værter svigter DR: Skifter til TV2

12. jun 2019
Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel siger farvel til DR. De to skal efter sommerferien være værter på nyt TV2-program, der afløser 'Go’ aften Danmark'.

To af DRs populære tv-værter - Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel - skal efter sommerferien stå i spidsen for et nyt journalistisk aktualitetsprogram på TV2. Det skriver tv2.dk.

Abdel Aziz Mahmoud har fornylig været vært på P1-programmet Shitstorm, men har tidligere været tv-vært på Aftenshowet og lavet "Adgang med Abdel" på DR2. Petra Nagel er især kendt fra DR3-serierne 'Petra dater hele verden', 'Petra elsker sig selv' og 'Petra får en baby', men hun har også tidligere lavet live-tv.

- De seneste år har jeg zoomet ind på min egen navle og lavet tv om følelser. TV 2s nye aktualitets-talkshow skal selvfølgelig også have følelse, nerve og nærvær, men det bliver en dejlig udfordring for mig at skulle fortælle historier, som ikke tager udgangspunkt i mig selv, men i, hvad der sker omkring os, siger Petra Nagel i pressemeddelelsen fra TV2.

I sine første år som journalist arbejdede hun på 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark', og det er netop 'Go’ aften Danmark', det nye program skal erstatte.

De to øvrige værter på det nye aktualitetsprogram er de kendte TV2-ansigter: Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen.