Sofie Linde advarer unge mod at tage mod et råd fra influenceren Fie Laursen. (Arkivfoto) Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Kendisser raser mod dansk influencer

22. maj 2020, 16:51
Flere kendte danskere tager afstand fra influenceren Fie Laursen, fordi hun på sin Instagram-profil reklamerer for sugardating.

I starten af marts kom influenceren Fie Laursen i kritikeres skudlinje, fordi hun gjorde reklame for sugardating på det sociale medie Instagram. Efterfølgende slog hun dog fast, at hun ville betale pengene tilbage, og at det ikke ville gentage sig.

LÆS OGSÅ: 250 unge til vild drukfest i park - politi anvender peberspray

- Det er en kæmpe fejl. Det er virkelig dumt. Jeg tror bare, at jeg tit glemmer, at der er børn, der følger mig, lød det fra Fie Laursen, da hun gæstede Kulturen på P1. 

Men mindre end tre måneder senere har den 23-årige realitydeltager dog igen reklameret for fænomenet på det sociale medie. Hun løfter også sløret for, at hun sælger sine brugte trusser, skriver eb.dk. 

Da Fie Laursen har omtrent 330.000 følgere på sin Instagram-profil, hvoraf mange er i en ung alder, tager flere kendte ansigter nu afstand fra influenceren. Sofie Linde, Irina Olsen og Anders Hemmingsen er blandt de kendte danskere, som mener, at Fie Laursen er gået over stregen igen. 

 - Jeg håber, at hun tænker over, hvad hun lægger op til sine unge følgere. Hun har ikke gjort noget ulovligt, men man kan have lidt etiske overvejelser i forhold til, hvad man deler på sin platform. Især når hendes er så stor og med så unge følgere, siger Anders Hemmingsen til Ekstra Bladet.

Sofie Linde advarer direkte unge mod at følge Fie Laursens råd. 

- Der er mange ting i det her. Én ting er, at Fie Laursen er meget ung, og det er nogle meget vilde ting, hun siger. Jeg vil bare lige sige - for jeg ved, at rigtig mange af jer, der følger med her hos mig, også følger Fie Laursen, både drenge, piger og jer midt imellem - at når noget lyder for godt til at være sandt, så er det det oftest også, siger hun i en story på Instagram og tilføjer:

- Det her med at mødes med fremmede mennesker er noget, man skal være ekstremt påpasselig med. Så jeg vil opfordre jer til at lade være. Det er ikke nogen annonce. Det kommer direkte fra mit hjerte.

LÆS OGSÅ: Tennislegende er død