20130122-094451-L-1920x1280we
Jeg taler og skriver om klimaet til dem, der gerne vil høre om det, siger Jesper Theilgaard. Foto: Ritzau/Scanpix

Kendt vært: Derfor forlod jeg DR

21. jul 2020, 19:35
Der er nok at se til for den tidligere vejrvært, som forlod DR for at blive selvstændig.

Efter 27 år som vejrvært på DR valgte Jesper Theilgaard tilbage i 2018 at sige farvel til rollen som formidler af sol, regn og sne på skærmen i bedste sendetid.

Den nu 64-årige Jesper Theilgaard kunne ikke se sig selv flytte med til Jylland, da redaktionen i sin tid rykkede fra København til Aarhus, og det gav anledning til at gå helt andre veje. Det skriver Ekstra Bladet.

I stedet valgte han at starte sin egen virksomhed, hvor han nu fortsat formidler – bare i andre rammer.

- I dag er jeg klimaformidler i min egen virksomhed. Jeg taler og skriver om klimaet til dem, der gerne vil høre om det. Skoler, foreninger, virksomheder og sådan. Og så går rigtig meget af min tid med at holde mig opdateret - både på teknologien og på det politiske, fortæller han til Ekstra Bladet.

I samme omgang fortæller han, at han, ligesom så mange andre selvstændige, er blevet ramt af coronakrisen. Alle bookinger er nemlig blevet aflyst, og Jesper Theilgaard regner ikke med at nye bookinger tikker ind foreløbig.

- Vi skal nok hen på den anden side af sommer, før aftenskoler og sådanne steder tør book igen. Men hvis jeg skal se positivt på coronaen, så rettede vi alle bemærkelsesværdigt hurtigt ind. Så vi kan godt, når vi skal. Det glæder mig, for så kan vi også løse klimakrisen. Og det vil kræve store ændringer, siger han til Ekstra Bladet.