Carsten Werge skal kommentere Danmarks EM-kampe i gruppespillet. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kendt tv-vært var døden nær: Jeg ved det kan komme igen

2. feb, 10:10
Carsten Werge blev ramt af betændelse i bugspytkirtlen og kæmpede i uger for livet.

Fodboldstemmen og tv-værten Carsten Werge har det godt, men det ligger fortsat dybt i ham, at han i sommeren 2018 i ugevis kæmpede for livet, fortæller han i et interview med B.T.

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar: Peter Madsen pralede med mordplaner

Her blev han ramt af akut betændelse i bugspytkirtlen og det var så kritisk, at han blev lagt i koma. Hans lunger klappede sammen, og han fik blodpropper.

Tanken om, at det skal ske igen, følger Carsten Werge, og til B.T. fortæller han, at han lever med risikoen for, at det kan ske igen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg har det supergodt, men jeg er hele tiden bevidst om, at jeg kan vågne op i morgen tidlig og have ondt i maven igen. Det er den indbyggede risiko, siger den snart 61-årige fodboldkommentator.

Han fortæller, at efter han i marts sidste år vendte tilbage til kommentatorboksen ret hurtigt opdagede, hvor meget han elsker sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Virksomhed søger efter 150 nye medarbejdere

- Det opdager man jo først, når man er tilbage igen. Det er jo ikke noget, man tænker på, når man ligger der og nærmest ligger for døden. Så er der andre ting, der er vigtigere end fodboldkampe, siger han til B.T.

Til sommerens EM skal Carsten Werge kommentere Danmarks kampe, når landsholdet på hjemmebanen i Parken skal forsøge at spille sig videre fra gruppespillet.

LÆS OGSÅ: LA-formand vil vende op og ned på dagpengesystemet