Casper U. Mortensen er ikke udtaget til EM-slutrunden i håndbold, fordi han stadig kæmper med en knæskade. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kendt tv-vært skal giftes med håndbold­stjerne

12. jan, 17:50
Selv de allerede har sagt ja til hinanden en gang, skal parret nu afholde et traditionelt bryllup i kirken.

TV 2's vært Stine Bjerre Mortensen skal gå den lange tur op ad kirkegulvet sammen med den danske håndboldspiller Casper U. Mortensen, der i 2018 skiftede fra tyske TSV Hannover-Burgdorf til den spanske storklub FC Barcelona. 

LÆS OGSÅ: Efter strafaktion - Venstre ramt af kaos og splittelse

Det løfter Stine Bjerre Mortensen sløret for i et interview med Se & Hør. 

- Det bliver nok først i sommeren '21. Nu kommer der jo også OL. Jeg ved selvfølgelig ikke, om Casper kommer med, men det er jo et mål for ham. Så det er lige sat til næste sommer. Men jeg har heller ikke travlt med det, for jeg kan godt lide at gå og glæde mig til det, siger hun til Se & Hør.

LÆS OGSÅ: FCK henter islandsk stopper hjem

Under en ferie til Maldiverne i 2016 blev parret forlovet. Og de blev gift året efter i julen 2017 på rådhuset i Hannover. Parret mødte hinanden i 2010, da de beggede spillede håndbold i Fredericia. 

I øjeblikket arbejder hun under årets EM-slutrunde, hvor hun dækker puljerne i Norge og Østrig. Men Casper U. Mortensen er ikke at finde i den danske landsholdstrup, fordi han døjer med en knæskade. Det var grunden til, at han ikke blev udtaget til slutrunden af landstræner Nikolaj Jacobsen. Han forventes dog at være tilbage i kamp for den spanske klub i starten af februar.  

LÆS OGSÅ: Lokomotivfører fyret - Påkørte dement mand