Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kendt tv-vært raser: "Det er vanvittigt fejt"

20. jan, 14:05
"Jeg tror seriøst ikke, verden er klar til, at jeg bliver sur", skriver Anders Lund Madsen i forbindelse med, at nogen har givet hans bil en grim skramme.

Tv-værten Anders Lund Madsen kan fortælle til Ekstra Bladet, at det ikke er lykkedes ham, at få kontakt til den person, som har givet hans bil en betydelig skramme.

LÆS OGSÅ: Byggeformand om højere mindstebetaling: "No go for arbejdsgivere"

- Den sag er fuldstændig uforløst. [...] Det er vanvittigt fejt, siger tv-værten til avisen.

Anders Lund Madsens bil blev skrammet i sidste uge, da den holdt parkeret i det indre København.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

På sin side på Instagram forsøgte medie-profilen ellers med at true med vrede:

- Nogen har tabt et pengeskab på min bil i går på Olufsvej lige bag Trianglen i København. Eller et halvt stillads. Eller måske det er nogens Tyrannosaurus Rex, som bare er ude af kontrol, skrev han og fortsatte:

- Jeg er egentlig ligeglad, men vedkommende glemte at efterlade en seddel, og nu giver jeg hermed ham, hende eller hen et døgn til at melde sig her, og så ordner vi det som gentlemen, og verden vil gå videre. Men ellers.... Ellers bliver jeg sateme sur. Og jeg tror seriøst ikke, verden er klar til, at jeg bliver sur.

LÆS OGSÅ: 38-årig mor død: Politiet ved ikke hvorfor

Anders Lund Madsen undrer sig desuden over den skramme, bilen har fået.

- Det er en meget mærkelig skade. Det er en v-agtig skade, som er lavet i bevægelse. Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan det. Så jeg tror, det er nogen, der har bakket ind og ud igen, siger han til Ekstra Bladet.

Anders Lund Madsen er iøvrigt aktuel med en ny podcastserie, hvor han sammen med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen tager rundt i landet, og deler ud af anekdoter, taler om livet og møder helt almindelige danskere.

LÆS OGSÅ: Dansk rigmand forærer sin herregård væk