Cecilie Hother mistede sin ufødte søn i begyndelsen af marts. Foto: TV2

Tv-vært om dyb sorg: Så voldsom, at den rev mig omkuld

23. sep 2019
Tove Ditlevsens digt "Til mit døde barn" har hjulpet Cecilie Hother med at få sat ord på sorgen over tabet af sin ufødte søn.

Der går længere og længere imellem, at Cecilie Hother overvældes af sorg over tabet af sin ufødte søn, fortæller vejrværten på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lars von Trier nyforelsket: Kæreste er 22 år yngre

"[...] men nogle aftner som denne, hvor Ellinor er faldet i søvn med hendes arme om min hals, der løber tårerne ned af mine kinder i savnet om de små drengearme som også skulle have ligge om min hals, og den lille varm krop som jeg også skulle have puttet. Men jeg ser mod den mørke himmel og siger godnat til den lille stjerne på himlen", skriver Cecilie Hother.

I samme opslag fortæller hun, at sorgen over at tabe sin ufødte søn i femte måned "var så voldsom og intens at den rev mig omkuld".

Længe forstod hun ikke sin egen sorg og kunne ikke sætte ord på, men da hun blev bekendt med Tove Ditlevsens digt "Til mit døde barn", fik hun ord at sætte på sorgen.

"Og pludselig fik jeg sat ord på så mange af de følelser som var ukendte for mig, men som nu har taget permanent bolig i min krop og sjæl", skriver den 40-årige vejrvært, som har datteren Ellinor på tre år sammen med kæresten Thomas Gregers.

Det er ikke første gang, at Cecilie Hother fortæller åbent om sin sorg. Sidst i juli delte hun et billede på Instagram, som viser, at hun har fået tatoveret to små fødder på sit ene håndled.

Dengang skrev hun blandt andet: "Nu er du lidt hos mig hver dag."

LÆS OGSÅ: Tv-kendis fyret efter 14 dage: Levede ikke op til forventninger