Det er en af de bedst bevarede hemmeligheder i "Robinson Ekspeditionen"s historie, fortæller Jakob Kjeldbjerg. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix (arkiv)

TV-vært afslører: "En af de bedst bevarede hemmeligheder"

19. nov 2019
Finalistenerne i årets udgave af "Robinson Ekspeditionen" holdt på en hemmelighed.

"Robinson"-værten Jakob Kjeldberg kalder det "en af de bedst bevarede hemmeligheder", den aftale han på forhånd havde lavet med de tre finalister i årets udgave af "Robinson Ekspeditionen".

LÆS OGSÅ: Yousee i sort igen: "Næsten værre end Dronningens nytårtale"

Tv-værten forklarer overfor Realityportalen, at ofte har andre deltagere stået klar til at juble med champagne, men det kneb i denne 21. udgave af "Robinson Ekspeditionen".

- [...] på grund af, at den store finale er på vandet og andre logistiske årsager, så kunne deltagerne ikke være der. Der var ikke plads. Så kom de tre finalister med et ønske om, at vi skulle lave en gentleman agreement. De ville ikke sige det til nogen (hvem der vandt, red.). Det er historisk i "Robinson". Ingen har vidst det. Det er en af de bedst bevarede hemmeligheder, fortæller Jakob Kjeldbjerg.

Han tilføjer, at det gjorde finalefesten sjovere end tidligere.

- Fordi med meget få journalistiske undtagelser, så er der ingen, der ved det. Det hele bliver mere intenst. Jeg har kæmpe respekt for, at de vælger at gøre det.

Vinderen af TV3-programmet "Robinson Ekspeditionen" anno 2019 blev den 26-årige Nis Prio.

Efter 44 dage på en øde ø vandt han 500.000 kroner. Pengene har han planer for:

- [...] gevinsten skal bruges på en udbetaling til en lejlighed. Og så skal jeg også lige et smut til Thailand, så der kommer også til at gå lidt penge til det, fortæller Nis Prio til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Debattør bekræfter: Jeg er kæreste med minister