Anne_Crone_presse_gruppe
Anne Crone ses her sammen med medindehaverne i de nye Danbolig forretninger. Fra venstre: Joakim Nordstrøm, Anne Crone, Thomas Kristensen, Michala Moore, Brynjar Bjarnfoss. Foto: Danbolig/PR

Efter skandale: Kendt tv-mægler i spidsen for kæde

21. okt 2019, 15:41
Anne Crone, kendt fra "Hammerslag", har fået en unik mulighed, og bliver indehaver af en række Danbolig-boligbutikker.

Ejendomsmægler Anne Crone, der i den brede offentlighed er kendt for at medvirke i "Hammerslag" på DR1, skifter boligkæde og flytter fra Home til konkurrenten Danbolig.

LÆS OGSÅ: Lægerne overså eksministers kræft: Blev opdaget for sent til at gøre noget

Det sker, efter Danbolig i foråret afbrød samarbejdet med ejendomsmægler Niels Hald, som TV2 afslørede i svindel med fremvisning af boliger.

Anne Crone bliver indehaver af Danbolig-boligbutikker som kommer til at dække København City, Christianshavn, Kastrup, Tårnby, Dragør, Østerbro og Amager.

For Anne Crone var det en unik mulighed, at blive tilbudt en række Danbolig-butikker centralt i København.

- Den situation, der er opstået, hvor der er så mange områder, som er ledige, har givet mig en unik mulighed, som opstår sjældent i livet. Det var for stor en chance til, at jeg kunne sige nej, siger 44-årige Anne Crone til Børsen, og tilføjer:

- Det er et større område end det, jeg kommer fra i dag. Det er den primære årsag. Og det er klart, at jo flere handler, der er i et område, jo sjovere er det at være ejendomsmægler.

Fire af hendes tidligere medarbejdere - Joakim Nordstrøm, Michala Moore, Thomas Kristensen og Brynjar Bjarnfoss - bliver medindehavere.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim springer ud som tv-vært