Anne Crone ses her sammen med medindehaverne i de nye Danbolig forretninger. Fra venstre: Joakim Nordstrøm, Anne Crone, Thomas Kristensen, Michala Moore, Brynjar Bjarnfoss. Foto: Danbolig/PR

Efter skandale: Kendt tv-mægler i spidsen for kæde

21. okt 2019
Anne Crone, kendt fra "Hammerslag", har fået en unik mulighed, og bliver indehaver af en række Danbolig-boligbutikker.

Ejendomsmægler Anne Crone, der i den brede offentlighed er kendt for at medvirke i "Hammerslag" på DR1, skifter boligkæde og flytter fra Home til konkurrenten Danbolig.

LÆS OGSÅ: Lægerne overså eksministers kræft: Blev opdaget for sent til at gøre noget

Det sker, efter Danbolig i foråret afbrød samarbejdet med ejendomsmægler Niels Hald, som TV2 afslørede i svindel med fremvisning af boliger.

Anne Crone bliver indehaver af Danbolig-boligbutikker som kommer til at dække København City, Christianshavn, Kastrup, Tårnby, Dragør, Østerbro og Amager.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

For Anne Crone var det en unik mulighed, at blive tilbudt en række Danbolig-butikker centralt i København.

- Den situation, der er opstået, hvor der er så mange områder, som er ledige, har givet mig en unik mulighed, som opstår sjældent i livet. Det var for stor en chance til, at jeg kunne sige nej, siger 44-årige Anne Crone til Børsen, og tilføjer:

- Det er et større område end det, jeg kommer fra i dag. Det er den primære årsag. Og det er klart, at jo flere handler, der er i et område, jo sjovere er det at være ejendomsmægler.

Fire af hendes tidligere medarbejdere - Joakim Nordstrøm, Michala Moore, Thomas Kristensen og Brynjar Bjarnfoss - bliver medindehavere.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim springer ud som tv-vært