Charlotte Bøving (th) kan glæde sig over en god nyhed fra lægen. (Arkivfoto) Foto: Sarah Christine Nørgaard/BT/Ritzau Scanpix

Kendt tv-læge har fået god kræft-besked: "Min kæreste brød sammen"

23. dec 2019
Tv-lægen Charlotte Bøving kan ånde lettet op, efter hun har fået svar fra lægen om de pletter, som en scanning viste på hendes lunger.

"Jeg har fået den dejligste besked."

Sådan indleder Charlotte Bøving, der blandt andet er kendt fra tv-programmet 'Lægen flytter ind', et opslag på Instagram.

Den kendte læge, der i flere år har kæmpet med kræft, henviser til, at en scanning har vist, at de pletter, lægerne tidligere har konstateret på hendes lunger, nu er næsten væk.

"Jeg er taknemmelig for et hurtigt scanning svar, så min lille familie og jeg kan lade julefreden sænke sig," skriver Charlotte Bøving til sine følgere på Instagram.

Over for Ekstra Bladet bekræfter hun den glædelige nyhed.

- Jeg sad med gåsehud, da vi skulle have svaret, og min kæreste brød sammen og græd i en halv time. Hun var så lettet, fortæller 52-årige Charlotte Bøving til avisen.

Charlotte Bøving fik i 2016 konstateret uhelbredelig kræft i tarmene, og hun har siden gennemgået en lang række operationer, hvor hun har fået fjernet mange centimeter tarm.