Rina Ronja Kari har fået nyt job. Her ses hun i en debat med Jeppe Kofod (S), Mette Bock fra Liberal Alliance og Morten Helvig Petersen fra De Radikale. Arkivfoto. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Kendt politiker får nyt job: Stopper i politik

13. aug 2019
Rina Ronja Kari, der har været valgt ind i Europa-Parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, har fået job hos Dansk Standard.

- Det er brandærgerligt, men EU-modstanden fortsætter.

LÆS OGSÅ: Kæmpe uro i Venstre: Nu tager partitop drastisk skridt

Sådan var ordene fra en tydeligt berørt Rina Ronja Kari, da det på valgnatten ved europaparlamentsvalget tilbage i maj stod klart, at Folkebevægelsen mod EU ikke blev valgt ind i parlamentet.

Hvor det i foråret endte med et farvel til Folkebevægelsen mod EU i Europa-Parlamentet, så er der nu sagt pænt goddag til Rina Ronja Kari hos Dansk Standard.

Rina Ronja Kari skriver på Twitter, at hun er tiltrådt i en stilling som Public Affairs-konsulent i organisationen, der varetager national såvel som international standardisering.

Den nu tidligere politiker oplyser på det sociale medie, at hun i sit nye job skal have fokus på standarders rolle, som et værdifuldt erhvervspolitisk redskab i den grønne omstilling.

-Det er en utrolig vigtig opgave, og jeg glæder mig meget til at give den fuld gas med den grønne omstilling, skriver hun.

Rina Ronja Kari blev i 2004 valt som talsperson for Ungdom mod EU - en ungdomsorganisation for Folkebevægelsen mod EU. 

I 2008 var hun én af bevægelsens tre spidskandidater, og hun blev valgt som andensuppleant til EU-parlamentet.

 Hun var opstillet som første spidskandidat for Folkebevægelsen til valget 2014, og opnåede valg. Rina Ronja Kari har tidligere været blogger på  Avisen.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her