Kendislægen Vibeke Manninche vil alligevel ikke offentliggøre en liste med navne på personer, som hun mener har fremført injurier og andre krænkende påstande om hende på de sociale medier. Det fortæller hun til flere medier.

LÆS OGSÅ: Kendt læge angriber tidligere DR-profil: Hvad fanden bilder hun sig ind?

I et indlæg på sin blog først på ugen efterlyste Vibeke Manniche et egentligt netpoliti, der skulle slå hårdt ned på urimelige personangreb og hadefulde beskeder på nettet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Siden er hun blevet politianmeldt, og nu har hun fjernet indlægget og fortæller til blandt andet Berlingske, hvorfor hun trækker sin trussel tilbage.

- Jeg har ikke haft et ærinde, der hed, at nu skal en liste med 100 eller 200 navne op på min blog. Jeg har haft et ærinde om, at nu skulle vi altså have denne her diskussion. Og den må man sige, at vi har fået, siger hun til avisen, og tilføjer:

- Jeg synes, at jeg har skabt så meget debat, og jeg har også fået undskyldninger fra folk. Netpoliti er kommet på folks nethinder, bogstavelig talt. Og det var egentlig det, jeg ønskede. De mange stakler, som måtte have chikaneret mig og mange andre, har ikke interesseret mig. Det har mere været, at vi skal få stoppet det her nethad.

Hun fortæller også, at hun har modtaget en række undskyldninger fra folk, og hun stort set ikke får "voldsomme beskeder" længere.