Ifølge kendislægen Vibeke Manniche har endnu en kendt person ytret usandheder om hende.

Fredag kom det frem, at kommunikationseksperten Anna Thygesen, som blev landskendt som den tidligere byggematador Kurt Thorsens kæreste, har betalt Vibeke Manniche penge for ikke at udstille en veninde.

LÆS OGSÅ: Mobilnet flyttes til Rumænien: 75 danske job i fare

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Denne gang er det den forhenværende radiovært på DR Monica Krog-Meyer, som tilsyneladende har skrevet, at Vibeke Manniche har fået faglige påtaler.

- Monica Krog-Meyer har skrevet, at jeg har fået faglige påtaler. Hvad fanden bilder hun sig ind? Jeg har aldrig fået en faglig påtale, raser Vibeke Manniche ifølge B.T. Hun mener, at den tidligere radioværts udsagn har betydning for hendes "virke" og "agtelse".

Vibeke Manniche kalder det "injurier", mens Monica Krog-Meyer erkender, at hun har skrevet noget om kendislægen, men ikke husker den præcise ordlyd.

- Jeg har ikke fornærmet hende. Så skulle hun slippe af sted med at få mig for en domstol, er hun farligere end man skulle tro, siger Monica Krog-Meyer til B.T.

Ifølge Monica Krog-Meyer handlede det, hun skrev om Vibeke Manniches kurser, som samarbejdspartnere ifølge den tidligere radiovært har droppet.

Bøder for injurier

Vibeke Manniche er kommet i vælten, efter hun for nyligt på sin blog efterlyste et netpoliti.

Netpolitiet skal kunne idømme folk bøder for injurier og andre krænkende påstande, mener Vibeke Manniche.

Vibeke Manniche har truet med at offentliggøre en liste over folk, som gennem årene netop har fremført injurier og andre krænkende påstande om hende på de sociale medier.

Efterfølgende har en borger har anmeldt Vibeke Manniche til politiet. Borgeren mener, at kendislægen overtræder straffelovens afpresningsparagraf, paragraf 281.

Anmeldelsen ligger hos Nordsjællands Politi, som oplyser til B.T., at den nu skal gennem en juridisk vurdering.