Torben Chris (tv) forsvarer Bubber. Foto: Andreas Beck og Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Kendt komiker forsvarer Bubber med nøgenbillede

10. dec 2019, 11:58
Hvad har du selv lavet af lort, spørger komikeren Torben Chris i et forsvar for den skilsmisseramte Bubber.

Komikeren Torben Chris mener, at får man 5.000 sextilbud og falder i én gang, så har man været sin kæreste mindre utro, end hvis man får tre tilbud og også falder i én gang.

LÆS OGSÅ: Bubber fortryder: "Oh, shit"

Komikerens logik finder man i et forsvar for Bubber, som er blevet smidt ud af hustruen efter 28 års ægteskab.

Bubber har erkendt et forhold til en tidligere barnepige og venter barn med hende.

Torben Chris har lagt et billede af sig selv og Bubber på de sociale medier. På billedet sidder de nøgne i et badekar. Det har han gjort, fordi han mener, at Bubber fordømmes, og at folk er hårde ved ham.

"Alt, hvad mennesker nogensinde har gjort af gode ting, kan slettes af én handling. Så er Bubber pludselig en skurk? Hold dog kæft. Hvad har du selv lavet af lort?", siger Torben Chris til B.T. og i et opslag på Instagram tilføjer han:

"Han har sikkert afvist at kneppe flere piger end vi andre har drukket øl."

LÆS OGSÅ: Fyringer rammer alvorligt syge børn

Han uddyber sit forsvar for Bubber i B.T. og siger, at Bubber udsættes for flere fristelser end en gennemsnitlig dansker.

"Bubber skifter arbejdplads, som vi andre skifter sokker, han er interessant og i centrum. Så hvis han er faldet i én gang - nu ved jeg ikke, om det er første gang - men hvis han er faldet i én gang ud af 5.000 tilbud, så er han stadig væsentligt mere tro end en eller anden gut til en julefrokost, der har fået tre tilbud og er faldet i én gang."

Bubber blev i november smidt ud af sin hustru gennem 28 år, og ifølge Se og Hør har den 54-årige tv-kendis stort set ikke haft kontakt til sine børn, Oscar, Laura og Sofia, siden utroskaben blev afsløret. Og han ser heller ikke meget til sit syv måneder gamle barnebarn.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær sender brev til Trump: Hjælp os!