Offeret fik blandt andet stød med en strømpistol. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix (modelfoto)

Kendt fra tv-program: Nu skal han i fængsel

26. jan, 17:01
Serbisk fødte Branko Nika fra TV 2-dokumentaren "På røven i Nakskov" udvises af Danmark.

31-årige Branko Nika fra Nakskov har fået en dom på to år og seks måneders fængsel. Samtidig er han blevet udvist af Danmark for bestandigt, skriver Folketidende.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter kronprinsen: Giv ham en skideballe

Branko Nika blev landskendt, da han i 2015 fremstod som offer i TV 2-dokumentaren "På røven i Nakskov".

Serbisk fødte Branko Nika var tiltalt i en omfattende sag om grov vold, røveri, frihedsberøvelse og trusler, som foregik på hans ejendom.

Udover Branko Nika blev to andre mænd og en kvinde idømt fængselsstraffe for at have holdt en mand fanget i tre timer i en gammel mølle på Lolland.

Mens Branko Nika blev dømt som hovedmanden i sagen, blev en 58-årig mand fra Serbien idømt to års fængsel og udvisning af Danmark. En 28-årig mand fra Nykøbing Falster blev idømt et år og seks måneders fængsel, imens en 46-årig kvinde blev idømt et års fængsel. Kvinden blev dømt for at lokket offeret til gerningsstedet under påskud om sex.

LÆS OGSÅ: Kendt millionær til politikere: Det pisser også mig af - men bland jer udenom

Offeret blev ifølge Folketidende slået med en kæp og stødt med en strømpistol. Offeret besvimede flere gange på grund af smerter og tissede i bukserne og brækkede sig i de tre timer, volden stod på.

Branko Nika deltog også i TV 2's opfølger til "På røven i Nakskov": "Stadig på røven?". Her overraskede han sin kæreste, rumænske Caty Dan, med at fri til hende.

I programmerne kom det frem, at Branko Nika havde fået en dom for blandt blandt andet tyveri og bedrageri, men han fortalte flere gange, at han ville ud af det kriminelle miljø og i stedet skabe et familieliv med kone og børn.

Branko Nika kom til Danmark som mindreårig og har to døtre boende i Danmark. Han ankede dommen til landsretten.

LÆS OGSÅ: Pernille Vermund hiver Mette F. i samråd: ”En skævvridning af magten”